Hagen i dag

Jeg har alltid drømt om å ha en hage med en koselig port. Heldigvis har jeg en 'handyman', så han snekret denne porten etter mine tegninger. Porten skal etterhvert nesten dekkes av en klatrehortensia. Men det tar så forferdelig laaaang tid før den vokser til. Det er ikke lett å vente for en utålmodig sjel som helst skulle hatt dette klart i fjor.
Port

Vi har en veranda som vender mot nord, og her var det ikke like lett å finne plantner som trives. Men Hurdalsrosene storkoser seg og i juni bugner det av blomster her. Det er så nydelig, og jeg skal huske å sette inn et bilde av blomstringen i bloggen senere. Akkurat nå er det Løytnantshjertene som blomstrer. Nydelige de også.
Veranda nord

Nærbilde av Løytnantshjertene:
L?ytnantshjerter

Rett ved inngangsdøren har vi en liten sitteplass. Her er det skygge og deilig å sitte når sommeren er på det varmeste. I bedet her har vi Storkonvall (som dere ser blomstrer), hosta og dagliljer.
Storkonvall

Kommentarer:
Postet av: Lena S

Å gurimalla for en vakker port ! Mannen din er virkelig flink. Lykke til med strikkeprosjektene og slumreteppe :) Utrolig mye fint her hos deg, kost meg masse *klem*

05.06.2007 @ 00:22
URL: http://lykkenvedhavet.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5443753