Litt av en helg!!!

Fredag hadde jeg min siste arbeidsdag i en bedrift hvor jeg har jobbet i 13,5 år. Har faktisk vært der i over en tredjedel av livet mitt, og jeg har fått veldig mange gode venner der. Flere av dem er blant de beste jeg har. Selv om jeg er veldig glad for å begynne med noe nytt nå, er det også veldig trist å ikke skulle se alle de kjente og kjære ansiktene hver dag, men jeg håper og tror at vi skal holde kontakten.

Fra avslutning til feiring: etter jobb bar det rett hjem til bursdagsfeiring. Minstemann fylte 4 år og han hadde bedt jentene sine fra barnehagen. Ingen gutter på hans alder på hans avdeling, men det spiller da ingen rolle når det er så mange fine jenter der. =0)

Lørdag hadde jeg en kombinasjon av effektiv avslapning og effektiv rengjøring/kakebaking, for i dag brakte det løs igjen med familiebursdag. Og de er glade i kaker i familien vår.

Men nå har alle dratt hjem og jeg skal sette i gang med litt effektiv avslapning igjen. Burde vel egentlig tatt bilde av luen jeg heklet ferdig på fredag, men det tror jeg skal få vente til en annen dag. Må lade opp til ny jobb i morgen ;0)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3845141