Kjøkkenproblemer

For tiden består kjøkkenet vårt av et stk spisestuebord, for øyeblikket plassert i stuen, med en mikrobølgeoven, vannkoker og kaffetrakter stablet oppå. Rundt dette bordet, som er skjøvet sammen slik at det er minst mulig, skal altså 4 mennesker spise alle sine måltider, samt tilberede de først.

Er jeg lei mat tilberedt i mikrobølgeovn, pizza fra den lokale pizzabakeren eller MacDonalds????

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Dette er det som var kjøkkenet vårt:
kjoekken
Og siden vi bor i et hus fra 1955 med diverse påbygg osv, så er det en del skjevheter som må rettes opp. Tar det tid tror dere????

JAAAAAAAAA!!!!

Når blir vi ferdige sa du???? HAR INGEN ANELSE!!!!

Oppussingsprosjekt

Både snuppetassen (mannen min) og jeg har gått og sett på peisen i stua vår i flere år nå, og lurt på hva i alleste dager vi skulle gjøre med mursteinene rundt den. Egentlig har vi lyst til å fjerne hele peisen og erstatte den med en peis av mer engelsk art, men i stedet for har vi gjort dette:
Peis f?Peis etter
Øverst er 'før' bildet, og nederst ser dere 'etter' bildet.

Jeg er egentlig ganske fornøyd jeg. Med bare ett strøk maling så fikk den et litt rustikt preg. Trenger noe mer som muntrer opp også. Et bilde over peisen gjør susen, tenker jeg, og så skal jeg ta av peisdørene og gjøre rent innvendig slik at Bukkene Bruse motivet der inne kommer skikkelig fram, og så skal jeg sette inn mange kubbelys. Det tror jeg blir bra. Som dere kanskje skjønner så fyrer vi ikke i denne peisen. Har lagt ned vannbåren varme i gulvet, så det har blitt lite peiskos i det siste.