Julegavealongen - august gaven

Og så kommer august-gaven:
August gaven

Julegavealongen - juli gaven

Og så er det juli-gaven.....
Juli gaven

Julegavealongen - juni gaven

Her er juni-gaven, en 'smule' forsinket:
Juni gaven


Endelig ferdig tovet

Det tok sin tid før mai-gaven i julegavealongen på Hobbyboden fikk runden sin i vaskemaskinen. Men jeg har holdt på med et annet hemmelig prosjekt som jeg ikke kan vise i bloggen enda. Så mai-gaven ventet på selskap i vaskemaskinen. Men her er de.... ferdig tovet:
Tøfler

Mai-gaven

Man kan kanskje beskylde meg for dårlig fantasi, og jeg kan til dels være enig i det også, men disse tøflene er så morsomme og raske og hekle, for ikke å snakke om at de er veldig varme og gode, og noen kommer forhåpentligvis til å bli veldig glade for å få de i julegave c",) Men først må de på svømmetur i vaskemaskinen.
Brune tøfler

Nye tøfler

Disse tøflene er april-gaven til julegavealongen på Hobbyboden.
Nye t?fler
Disse tøflene er en salig blanding av mønstre og inspirasjon fra Tintin, Guro og dette bildet:
t?ffelinspirasjon
Ja, kan vel kanskje nevne at tøflene er heklet på pinne nr 8 med Fritidsgarn fra Sandnes. Og det går jo så fort :))

Lommetøfler

Måtte selvfølgelig hive meg på farsotten som går på Hobbyboden jeg også. Her ser dere mine lommetøfler. Mønsteret er funnet på en blogg, men jeg aner ikke hvilken *flau*, uansett; tusen takk til den som har delt mønsteret med oss andre =0)
(Dette er forresten marsgaven til julegavealongen på Hobbyboden.)
Lommet?flerLommet?ffel p? fot
Kommer helt klart til å lage flere av disse!

Februargaven til julegavealongen

Jada, jada, jeg vet det er mars, men jeg har vært fryktelig hardt rammet av Ting-tar-tid-effekten i det siste. Og til dere som ikke vet hva julegavealongen er, så er det en along på Hobbyboden hvor vi lager en julegave hver måned gjennom dette året, slik at vi i desember har 12 hjemmelagede gaver å gi bort til noen glade (håper vi) mottakere.

Uansett, her er februargaven, en heklet beret som skal passe til smetteskjerfet som var januargaven. Tror nok kanskje at jeg må hekle en blomst til pynt på den, eller hva synes dere?

Heklet beret

Smetteskjerf til julegavealongen 2007

Dette er mitt bidrag for januar måned til julegavealongen på Hobbyboden. Kan trygt legge bildet ut på bloggen min, siden mottakeren ikke aner at denne bloggen eksisterer. Skjerfet er strikket i Topp t'Tå i perlestrikk på pinne nr 7.
Smetteskjerf til julegavealongen