Adventslper

Jeg har endelig gjort ferdig adventslperen som har ligget brakk i et par r eller noe. Sannelig p tide.
img0427

img0429

img0428

img0426

Julekalender

Nytt prosjekt p gang. Barna har hver sin julekalender, men s kom jeg plutselig p den idiotiske ideenom lage julekalendere som de kan ha p skolen. "Det er jo koselig", tenkte jeg. Men nei, iflge eldstemann er det en skikkelig dum ide. Han blir garantert ertet hvis jeg gjr noe snt. Minstemann syntes det var en "genial" ide, men barna i den klassen er noen skikkelig lmler, s jeg lurer jo p om julekalenderen kommer til overleve den mneden den skal henge der.

Men uansett, her er bildene av den spede begynnelsen p en julekalender:
img0370

img0423

img0422

img0421

img0420

Mnster fra AnnaKa

Vinnerlykke

For ca 3 r siden var jeg p noen mter i Slvtrden quiltelag. Det er den lokale quilteforeningen p Kongsberg. Vi skulle ha et lotteri hvor alle som ville kunne lage blokker, de skulle vre i en bestemt strrelse, p svart bakgrunn og ha hjerter som motiv. Man fikk like mange lodd som antall blokker man leverte inn.

Tro meg, jeg har aldri vinnerlykke! Bortsett fra denne gangen :o)
Her ser dere mine bidrag til lotteriet:
hjerteblokker
Og her ser dere hva jeg kom hjem med:
1131383img
Jiiiippiiiii !!!

Knallfarger

veske i knallfargerHusker at jeg en gang hadde dilla p knallfarger. Det var den gangen jeg lagde denne vesken det... tilbake i 2005 eller no'. Kjenner at dilla ikke er der i s stor grad lenger n, kanskje derfor denne veska befinner seg p et kott ;o)

Mat og Helse

Den eldste snnen min begynte i 4. klasse i hst og da fant vi ut at Mat og Helse var et av fagene. Til disse timene trenger man selvflgelig forkle og grytekluter. Og hvorfor skal man kjpe nr man kan lage selv. Dette forkleet er laget av en dekkebrikke, men det er ikke helt ferdig enn. Det trenger en lomme frst. Og s m jeg lage grytekluter. Ser at jeg har vrt litt skjelven p hnda nr jeg tok bildet, men siden det ikke er helt ferdig enn, s kommer det et nytt bilde med tid og stunder. (Kjenner jeg meg selv rett, s blir det vel om 'stunder'.)

forkle
Oppskriften p forkleet er forresten oppskriften moren min alltid brukte nr hun skulle bake eplekake. Og det gjr jeg og, s fr vi bare hpe at eldstemannen tar den i bruk ogs.

Inspirasjonskilde

Forrige lrdag fikk jeg nden over meg og dro til Lille Stasjon i Lierbyen. Det er lenge siden jeg hadde vrt der og jeg trengte srt tillitt inspirasjon. Og det kan man trygt si at jeg fikk. Det er s hyggelige mennesker som jobber der, og s mye fint se. S da kommer man gjerne ut derfra igjen med bde det ene og det andre. Og denne gangen var det dette jeg hadde med meg hjem:
LS stoff
(Bollen hadde jeg fra fr da.)

Toalettmapper til barna

Disse toalettmappene lagde jeg til barna til sommerferien i 2005, og s fant jeg plutselig igjen bildene i dag mens jeg satt og kikket litt p pc'en. Her er de:
Toalettmapper 2Toalettmapper 1

Ufo-dag!

Dette var dagen for gjre noe med sm-ufoene mine. Fant fram et lite utvalg som du ser her:
Ufoer

Haugen inneholder en arbeidsbukse tilhrende min 'bedre' halvdel, en abc-quilt, en sommerduk, en duk som skal pyntes med stoppefoten og en sminkepung.
Arbeidsbuksen gikk ganske fort og greit unna, men s skulle jeg begynne med stoppefoten. Og da sa det STOPP!! Smmen tugget seg i underkant hele tiden, s jeg mtte ske rd p Hobbyboden. Der fikk jeg mange gode rd, men jeg hadde ikke tid til bruke mer tid p den i dag, syntes jeg, s her gjaldt det fortsette.

Her er resultatet:
139802-34

Og denne, men den er ikke helt ferdig alts:
abc-quilt
Den trenger litt brodering, vatt, bakstykke, quilting og lukkekant.

Vi fr se hva som skjer i morgen =0)


Veggbilde fra Art To Heart

Egentlig er det lenge siden dette bildet ble ferdig. Men veien fra ferdigstillelse til å bli hengt opp på veggen har vært veeeeldig lang. Men nå har det i hvert fall fått hedersplassen på veggen i gangen. Mønsteret er av Nancy Halvorsen (Art To Heart) og var morsomt å lage, men tidkrevende. Det er brodert rundt alle applikasjonene for hånd. PUH!!!!
Veggbilde fra Art To Heart

Aleksander's eventyrquilt

En quilt til Aleksanders rom. Bakgrunnen er hentet fra et mønster, mens det meste av det andre er fri fantasi.
Aleksander's eventyrquilt

Grytekluter

Grytekluter sydd på kurs ved Drammen og Omegn Quiltelag.
Grytekluter

Julepost

Snart på tide å ta fram denne igjen. Sydd etter et mønster av Nancy Halvorsen (Art to Heart). Forkortet den litt. Det var egentlig 3 grener på juletreet.
Julepost

Vrduk

Litt feil tidspunkt å legge inn bilde av denne duken her, men siden kreativitene har gått i dvale pga dødsfall i familien får jeg vel legge inn noe av det jeg har laget tidligere. Da ser det i hvert fall ut som om jeg gjør noe.

139802-2

Sebastian sin julekalender

1. desember nærmer seg med stormskritt og det er snart på tide å finne fram barnas julekalendre. Utfordringen er imidlertid å finne 48 små gaver som skal glede små barnehjerter samt min lommebok på de 12 dagene som gjenstår.
Sebastian sin julekalender