En sped begynnelse....

Som den fullstendig gale strikkeren som jeg er, som ikke innser sin egen begrensning, så har jeg i god Hobbus-ånd meldt meg på GAAA-alongen på Hobbyboden. Vi skal strikke en lapp i måeneden, og min første lapp har nå sett sin spede begynnelse. Denne lappen skal altså være ferdig om 3 DAGER!!!!

Beslutningen jeg tok om å melde meg på denne alongen er nok ikke den klokeste jeg har tatt, men vil man være må på leken så må man vel tåle steken. Men jeg har et lite problem til og det er at jeg reiser bort på seminar med den nye jobben min de neste 3 dagene. Da må man prioritere da: bli kjent med nye kollegaer eller gjøre ferdig GAAA-lappen. Gode råd mottas med takk ;0)

1. lapp GAAA

Litt av en helg!!!

Fredag hadde jeg min siste arbeidsdag i en bedrift hvor jeg har jobbet i 13,5 år. Har faktisk vært der i over en tredjedel av livet mitt, og jeg har fått veldig mange gode venner der. Flere av dem er blant de beste jeg har. Selv om jeg er veldig glad for å begynne med noe nytt nå, er det også veldig trist å ikke skulle se alle de kjente og kjære ansiktene hver dag, men jeg håper og tror at vi skal holde kontakten.

Fra avslutning til feiring: etter jobb bar det rett hjem til bursdagsfeiring. Minstemann fylte 4 år og han hadde bedt jentene sine fra barnehagen. Ingen gutter på hans alder på hans avdeling, men det spiller da ingen rolle når det er så mange fine jenter der. =0)

Lørdag hadde jeg en kombinasjon av effektiv avslapning og effektiv rengjøring/kakebaking, for i dag brakte det løs igjen med familiebursdag. Og de er glade i kaker i familien vår.

Men nå har alle dratt hjem og jeg skal sette i gang med litt effektiv avslapning igjen. Burde vel egentlig tatt bilde av luen jeg heklet ferdig på fredag, men det tror jeg skal få vente til en annen dag. Må lade opp til ny jobb i morgen ;0)

Nok et kjede....

Fikk lyst på et kjede i bruntoner siden jeg ikke har det fra før av. Resultatet ble dette:
Nok et kjede....

Enkelt kjede

Fikk lyst til å lage et enkelt kjede som passer til det meste.... og det gjorde jeg. Ferdig på 5 minutter. c",)
Enkelt kjede

Veggbilde fra Art To Heart

Egentlig er det lenge siden dette bildet ble ferdig. Men veien fra ferdigstillelse til å bli hengt opp på veggen har vært veeeeldig lang. Men nå har det i hvert fall fått hedersplassen på veggen i gangen. Mønsteret er av Nancy Halvorsen (Art To Heart) og var morsomt å lage, men tidkrevende. Det er brodert rundt alle applikasjonene for hånd. PUH!!!!
Veggbilde fra Art To Heart

Smetteskjerf til julegavealongen 2007

Dette er mitt bidrag for januar måned til julegavealongen på Hobbyboden. Kan trygt legge bildet ut på bloggen min, siden mottakeren ikke aner at denne bloggen eksisterer. Skjerfet er strikket i Topp t'Tå i perlestrikk på pinne nr 7.
Smetteskjerf til julegavealongen

Sjal fra HappyKnitting.com

Falt fullstendig for dette sjalet fra HappyKnitting.com. Det var en av de 'Må ha det, bare MÅ ha det'-opplevelsene. Trenger i og for seg ingen nye prosjekter, men hvem kan motstå å få en sånn garnpakke i postkassen??? Tror forresten at det kan bli flere pakker hjem i postkassen fra det stedet =0)
Sjal fra HappyKnitting

En ufo's endelikt

Egentlig var det fort gjort å ta knekken på denne ufoen. Sy i en knapp på blomsten og dampe skjerfet var alt som skulle til. Men noen ganger er det bare så forferdelig vanskelig å komme i gang.

Mønsteret heter 'Sweet Magnolia Scarflette' og dere finner det her. Jeg har heklet den med 2 tråder Alpaca (fra Drops) på heklenål nr 5.
139802-17

Nyttårshelgprosjekt

Hadde egentlig planer om å holde på med ufo'ene mine i nyttårshelgen, men så gjorde jeg den 'kjempetabben' å ta meg en tur på Ulla (garnbutikk i Drammen) på fredag. Og da ble det et nytt prosjekt da! Falt for dette heklede sjalet som jeg fant i det siste heftet til Sandnes. Sjalet er heklet på pinne 4,5 med Kitten Mohair.
139802-16