Morsdag

Et morshjerte banker hardt og varmt når det blir vekket av to søte små  gutter som kommer med egendesignete  kort og gaver tidlig en morsdagsmorgen:
morsdagsgave
Jasper Conran Casual Ware frokostkuvert fra Wedgwood, jippi :D

Sjal fra HP

Det er en stund siden jeg ble ferdig med dette sjalet, i slutten av november faktisk, men siden bloggen har ligget like død som kreativiten, så har det tatt sin tid før bildet har kommet inn hit.
hp sjal

Arbeidsrom fylt med kreativ inspirasjon

Hobbyrommet jeg har nå er ikke akkurat noen kilde til inspirasjon, men jeg har funnet den rette boka for å hente ideer til å lage et rom hvor kreativieten kan blomstre. Bare se her:
arbeidsrom 1

Jeg hadde ingen ide om at man bruke en oppvaskmaskin til dette:
arbeidsrom 4

Og her er flere gode ideer:
arbeidsrom 8arbeidsrom 6arbeidsrom 5arbeidsrom 3arbeidsrom 2

Nye bøker..... IGJEN!

Jeg har litt dilla på bøker. Har alltid hatt det. Og på Capris så har de så mange som frister. Bare se på dette:
nye bker

The French Inspired Home hadde mye inspirasjon å gi:
inspirasjon 9inspirasjon 6
inspirasjon 8inspirasjon 7

Boka Hearfelt fra Kim Hargreaves hadde også mye å by på:
876

Mer å føye til på 'To-Do' lista fra Knitting Lingerie Style:
543
21

Og Warm Fuzzies hadde også inspirasjon å gi:
inspirasjon 2inspirasjon 1
inspirasjon 3

Barnebursdag

Hva gjør man når poden blir 5 år og man har lyst til å glede ham med en kake som er noe utenom det vanlige, men så, til alt overmål, har et kreativietsnivå i kroppen som har sunket ned til samme nivå som grunnvannet???

Jo, det er bare en ting å gjøre: Man spør om råd på Hobbyboden selvfølgelig!!!

Og den som spør får svar! Noen vennlige sjeler foreslo bassengkake, og det ble det:
bassengkake

Verdensrommet

Den elsdte sønnen min er 8 år, snart 9, og det var på tide at han fikk nytt rom. Han har forlengst vokst fra Ole Brum-figurene på det gamle rommet sitt. Mer plass trengte han også. Eller.... det var vel ikke akkurat han som trengte mer plass, men lekene hans!

Siden poden er svært fasinert av verdensrommet og alt som har med Star Wars å gjøre, så måtte vi jo la rommet hans gjenspeile det. Så i juleferien tro mor til med malerpensler og akrylmaling. Her ser dere litt av det som ble til på den ene veggen på rommet hans:

venusneptun
Venus og Neptun

sola og venus
Venus og sola

jorda og mnen
Jorda og månen

You Make Me Smile c",)

smile

Hurra, jeg har fått 'You Make Me Smile' Award av Tintin og Glimt :D Gjett om jeg ble glad!

Nå skal jeg gi prisen videre, og jeg vil jo gjerne sende prisen rett tilbake til de jeg fikk den av, men så vet jeg ikke helt om jeg kan det eller om det er meningen at jeg skal gi den videre til noen nye. Og det er jo så vanskelig å velge blant alle de flotte bloggene som får meg til å smile. Og hvordan i alleste dager skal jeg klare å begrense meg til noen få???? Ikke lett det her altså. Må nok gå i tenkeboksen litt.

Det som er så pinlig da *flau* er at det har tatt meg så lang tid før jeg har oppdaget at jeg har fått prisen. Bloggen min har ligget ganske død en stund nå, men jeg håper at det kommer bedre tider framover. Jobben stjeler all energien min, så det har vært dårlig med kreative øyeblikk i det siste.