Lue i Løve Cocoon

Og den ser slik ut:
lue i lve cocoon
Har planer om smetteskjerf og pulsvanter (eller votter) også.


Vet ikke helt om jeg tør å si det jeg, men....

....jammen i meg har jeg ikke heklet flere tøfler også. Jeg lider ikke av varme føtter, skjønner dere. Og så har jeg fått høre gjentatte ganger gjennom oppveksten hvor viktig det er å holde seg varm på føttene. Nemlig!!! Og til mitt forsvar så vil jeg bare si at det ene paret tøfler er til mine barns oldemor. Var nemlig litt uheldig med tovingen på tøflene hun fikk til jul, eller kanskje jeg heller skal skrive at Oldemor har dessverre større føtter enn meg. Dessuten har det nå endelig begynt å nå inn i hodet mitt at eldre mennesker ikke liker ting som strammer.

Og for ordens skyld, det er det grå og rosa paret med blomst på som skal til oldemor.
flere tfler


Smetteskjerf og lue

Jeg var en tur på Lille Stasjon i Lier her for noen uker siden, og nå har de jammen i meg begynt å selge garn også, jippi :D Ikke et hvilket som helst garn heller, men Du store alpakka. Og se hva som ble med meg hjem:
dsa garn
Ett nøste Fairytale og ett nøste Tynn Alpakka, og nå har de blitt til dette:
smetteskjerf dsalue i dsa fairytale og alpakka
Holder på med å festes trådene på smetteskjerfet, ikke det morsomste jeg vet, men det må jo gjøres. Målet er å lage et par puslvanter også. Noe à la Fru Espelid kanskje.....

Kan forøvrig nevne at smetteskjerfet er strikket på pinne nr 7 og hvis jeg ikke husker helt feil så ble vel luen også heklet på pinne nr 7.

Enda et sjal

Man kan jo begynne å lure på hva jeg skal med alle disse sjalene jeg lager (for flesteparten av dem er jeg redd jeg har laget til meg selv), men de er jo så kjekke og anvendelige. Og så må man jo selvfølgelig ha de i farger som matcher også, og i dette tilfellet var det et grått skjørt som trengte en partner. Sjalet er heklet i Schachenmayr (skrives det sånn???) noe.... og mønsteret er en kombinasjon av et Sandnesmønster og forestillinger oppe i midt hode. Og da blir resultatet slik:
sjal
Synes liksom ikke jeg får helt fram hvordan sjalet ser ut ved å henge det på sofaryggen, men i mangel av egnet fotomodell så får det bare bli slik. Under er det en detajl fra sjalet, men det er tatt uten blitz (en annen fiks ide som har oppstått oppe i mitt hode) og da blir det gjerne litt mørkt, som dette:
detalj fra sjal
Og for de som ikke allerede har sett det, så kan jeg nevne at sjalet er heklet.