Noen fyller rundt år....

... men jeg sier ikke hvem. Og siden jeg vet at vedkommende er på hytta fram til hun får gaven, og siden det ikke er bredbånd på hytta, så tar jeg sjansen på å legge gaven hennes ut på bloggen. Håper hun blir glad!

Tanja tøflerTanja sjal
Tanja gave 1
Fra toppen: tøfler, heklet sjal og et smykke. Alt er hjemmelaget selvfølgelig :0)

Overraskelse fra ett av englebarna c",)

Her om dagen ringte det på døra, det hender jo i blant det, men når jeg åpnet var det ingen mennesker der, i stedet for lå det en liten bukett pent dandert på trappen. Det var det største 'englebarnet' mitt som ville overraske mamma'n sin med det beste hun vet. Er jeg ikke heldig?
Blomstergave

Endelig ferdig tovet

Det tok sin tid før mai-gaven i julegavealongen på Hobbyboden fikk runden sin i vaskemaskinen. Men jeg har holdt på med et annet hemmelig prosjekt som jeg ikke kan vise i bloggen enda. Så mai-gaven ventet på selskap i vaskemaskinen. Men her er de.... ferdig tovet:
Tøfler

Inspirasjonskilde

Forrige lørdag fikk jeg ånden over meg og dro til Lille Stasjon i Lierbyen. Det er lenge siden jeg hadde vært der og jeg trengte sårt til litt inspirasjon. Og det kan man trygt si at jeg fikk. Det er så hyggelige mennesker som jobber der, og så mye fint å se. Så da kommer man gjerne ut derfra igjen med både det ene og det andre. Og denne gangen var det dette jeg hadde med meg hjem:
LS stoff
(Bollen hadde jeg fra før da.)

Spiderman kake

Når eldstemann fyldte 8 år her for en ukes tid siden måtte jeg jo finne på et eller annet tema for bursdagen. Og siden Spidermann 3 går på kino og Nille hadde både spiderman-tallerkener, servietter og glass, så måtte jeg jo lage en spiderman-kake også. Og slik ser den ut:
Spiderman kake
Ikke akkurat verdens fineste, men ungene forstå i hvert fall hva det skulle forestille c",)

Hageoppdatering

Når man kommer hjem fra ferie er det spennende å se hva som har skjedd i hagen mens man har vært borte. Har blomstene sprunget ut, eller er det ugresset som har grodd? Og sannelig har det ikke skjedd litt av hvert. Med både blomster og ugress, mener jeg. Her er et lite knippe bilder av hva som rører seg i hagen vår for tiden:
 Hurdalsrose 2
Hurdalsrosebuskene står i fullt flor. Det er så nydelig. Under er det et detaljbilde av rosen.
Hurdalsrose 1

Det ser ut som om det blir hjemmedyrkede jordbær i år også c",)
Jordbær

Klematis 'Cardinal Rouge'. Blomsten er egentlig rødere enn bildet viser.
Klematis Cardinal Rouge

Lavendel er så nydelig.
Lavendel

En av peonene har sprunget ut. Husker dessverre ikke navnet på denne.
Peon

Husker ikke navnene på disse orientvalmuene under heller. Aaargh, hvorfor må jeg være så glemsk?!?
Valmue 1


Valmue 2

Hurra for Ventelo! NOT!!!!!

Vel hjemme fra ferie så jeg fram til en surferunde på nettet. Måtte jo sjekke diverse blogger rundt omkring for å se hva som har skjedd mens jeg har vært borte. For ikke å snakke om hva som har skjedd på Hobbyboden. Men da jeg satte meg foran pc'en for å komme på nett så var det plutselig ikke noe nett der. I forbindelse med at jeg har byttet jobb så har den nye jobben min vært i kontakt med Ventelo for å endre fakturaadressen, og jammen har ikke Ventelo klart å tolke det som en oppsigelse, så de hadde likesågodt koblet fra linjen min de.

Jeg vil på nett!!!!! Grrrr, Ventelo!


Tilbake fra ferie

Jaja, så var det slutt på ferieturen vår da. Vi har vært en uke på Estralla de Mar i Alcudia, Mallorca. Og dagene gikk med til å spise, bade, sole seg, lek og moro. En vitamininnsprøytning for både voksne og barn. Synd dagene går så fort bare. Hadde egentlig planlagt å gjøre litt håndarbeid mens jeg var på ferie, så jeg pakket med meg garn og pinner, men neida, dengang ei. Håndarbeidet ble pakket opp igjen urørt. Men jeg fikk lest en god bok: "Menn som hater kvinner". Den kan anbefales.

Under ser du et lite stemningsbilde fra stranden i Alcudia.
Alcudia Beach