Ensporet jeg....???

Å nei!!!

Det er bare det at det er så forferdelig enkelt å hekle tøfler. Og så er det en veldig kjekk ekstra gave til jul. Og så har guttene mine alltid lyst på et nytt par. Og siden jeg ikke har den helt store håndarbeids 'driven' over meg for tiden, så er det et veldig takknemlig tidsfordriv mens jeg ser på tv.
Flere tofler
Dette er 6 par som venter på pynt og en svømmetur i maskinen.

Bøker er noe av det beste....

... jeg vet, enten det er en god krimbok, en biografi, en romantisk bok eller en håndarbeidsbok. Her om dagen dalte 3 håndarbeidsbøker ned i postkassen vår.
Nye boker

Charmed Knits med Harry Potter strikk har jeg siklet lenge etter. Er nok en del jeg kommer til å strikke derfra. Blir nok mest skjerf, luer og votter, men også et par gensere til guttene, tenker jeg.

Boken om silkebroderi har jeg kjøpt fordi jeg tror det kan gjøre seg med noen små motiver på vesker, nåleputer og lignende.

Og Fitted Knits hadde så utrolig mye lekkert!!! Her er noe av det jeg har lyst til å strikke, men som jeg sikkert aldri får tid til. Sukk!
TunikaOmslagsjakkeKaapeElizabeth Bennet jakke

Sopptur

For et par uker siden var vi på sopptur. Fangsten ble ganske mager, men det var en del sopp som var for små til å plukkes. Skal ut på tur igjen snart, og da håper jeg det har skjedd saker og ting.

Her er et lite bilde av "fangsten":
Kantareller

Bryllupsdag

22. august feiret vi 9 års bryllupsdag. Hjemme ventet 3 spente "gutter" med blomster og god mat :D
Bryllupsdag

Jeg fant, jeg fant....

Endelig er den min! Boka som jeg har lett så lenge etter ( tja, det er kanskje bare en uke jeg har lett da.... men det føles som en liten evighet).

Boka heter The Friday Night Knitting Club, og skal etter sigende være bra. Gleder meg til å sette i gang og lese, eneste problemet er at jeg holder på med diverse oppussingsprosjekter også. Men, men.... man må jo prioritere det som er viktig her i livet c",)

The friday night knitting club

Salg

Vel hjemme fra ferien lå det to pakker i posten. Det har nemlig vært salg på stoffer på Ericas. På bildet ser dere stoffene jeg bestilte, og bånd og skilt fra Tilda. Dukene er en kombinasjon av hjemmelaget arvet (øverst til venstre) og shopping på Kid (øverst til høyre og nederst til venstre). Rosen på bildet er Louise Odier fra hagen vår. Den dufter så nydelig!
Salg Ericas

Ferie i Norge

I ferien vår har vi vært en tur på Tarva. Tarva er en øy i Bjugn kommune utenfor Trøndelagskysten. Moren til mannen min er født og oppvokst der, og nå er hun i ferd med å bygge seg hytte på øya.

Det pleier visst å være dårlig vær på Tarva, men utrolig nok har vi hatt pent vær hele tiden mens vi var der. Det har faktisk vært tørke der i år (mot normalt). Og jeg må si det var deilig med litt sol etter den våte sommeren vi har hatt her i sør.

Tarva er forresten en utrolig naturskjønn øy, bare se her:
Utsikt Tarva
Ovenfor ser du noe av utsikten vi hadde på Tarva.

Havna på Tarva
Dette er blant annet havna på Tarva.

Livet i fjaera
Livet i fjæra er spennende, spesielt for små barn oppvokst langt fra kysten.

139802-109
Dere kan tro sønnen min på åtte var stolt da han fikk denne fine makrellen på kroken.

Pinnsvin
Denne gjesten hadde vi på besøk hver dag. Koselig med et sånt lite dyr romesterende rundt.