Shoppinglørdag

I går var det salg på Lille Stasjon i Lier. Dette er en drømmebutikk for alle quilte-damer, så jeg måtte jo selvfølgelig nedover. Dette ble med meg hjem:
Stoffer på salg
Disse 4 stoffene var på salg :o)

Men selvfølgelig så var det jo noe annet som også fristet. Disse var IKKE på salg:
Stoffkjop

Etter handelen på Lille Stasjon tok jeg turen over 'torget' til Lier ASVO hvor jeg fant dette:
Durance Lavendel
Vaskemiddel og tøymykner fra Durance som jeg skal bruke til sengetøyet. Lavendel skal visst ha en avslappene og beroligende effekt, og i tillegg så liker ikke midden lukten.

Jeg var også en tur innom Nitsirkna hvor jeg handlet dette:
Glassfat
Fat og duftpose
Den lille telysestaken hadde jeg fra før av, og duftposen er en gave fra Lille Stasjon.

Etter all handlingen hadde MaritaBK, Glimt og jeg et koselig treff på Toget hvor vi koste oss med deilig "hjemmebakst", kakao og kaffe.

"Maleri - Malera"

I huset hvor jeg er født (nei, kanskje ikke akkurat født da) og oppvokst henger det 2 malerier som jeg liker utrolig godt. De er ikke malt av noen kjent maler, men de er stemningsfulle og har affeksjonsverdi for meg. Men siden mamma og pappa ønsket at disse maleriene skal følge huset, så kommer de dessverre ikke til å henge i mitt hus noen gang. Så da må jeg male selv da.

Maleriene er over 100 år gamle og er av det samme motivet. Det er et sommerbilde og et vinterbilde. Jeg har forsøkt meg på sommerbildet i første omgang. Det er ikke helt ferdig ennå, jeg må pynte litt på bakken før jeg vil ha det opp på veggen.
Malerier
Maleriet til venstre er originalen og mitt "plagiat" er til høyre. Jeg har dessverre ikke truffet helt med fargene og det er noen andre ulikheter også, men det får ikke hjelpe.

Fremgang på HP-sjal

Det går sakte men sikkert fremover:
Sjalfremgang

Barn trenger også varme føtter !

Hvis du har bladd litt i bloggen min, så har du kanskje fått med deg at jeg er glad i å lage tøfler. Barna mine har i hvert fall fått det med seg, og de forlangte nye tøfler for ikke så lenge siden. Da måtte jeg jo bare sette i gang da...

Formel-1 tøfler til Aleksander siden han kjører gokart og vil bli Formel-1 kjører når han blir stor:
Ferraritøfler

Og Sebastian kan være like sint og farlig som en løve i blant, så tøflene hans ble slik:
Sebastians tofler

Høst i hagen

Det er perfekte dager for innekos nå. Regnet siler ned ute, men inne er det varmt og godt. Her er noen stemningsbilder fra hagen min:
Host i hagen 1
Host i hagen 3
Host i hagen 2
En liten rest av sommeren klorer seg fast :o)

Kamuflasjetøfler

Kamuflasjetøfler kan være kjekt å ha når man skal snike seg innpå hybelkaninene for å tilintetgjøre dem.
Kamuflasje tofler

Nytt sjal fra HP

Dette har jeg på heklekroken for tiden:
HP sjal

Det er ikke alt som blir like vellykket....

Dette er pannebånd til guttene mine, men de ble ikke helt som tenkt. I hvert fall ikke størrelsesmessig. De tovet nesten ikke, og ikke virker det som om jeg kan få til å tove særlig mer heller. Tenker jeg skal klippe av en bit og sy de sammen igjen.

"Duskene" på toppen skal forestille flammer, selvfølgelig fordi de ofte er i fyr og flamme når de holder på med noe c",)
Panneband

Julegavealongen - august gaven

Og så kommer august-gaven:
August gaven

Julegavealongen - juli gaven

Og så er det juli-gaven.....
Juli gaven

Julegavealongen - juni gaven

Her er juni-gaven, en 'smule' forsinket:
Juni gaven


På sykkeltur...

Minstemann har lært seg å sykle, 4,5 år gammel. Vi hadde litt hjertet i halsen når han satte i gang uten støttehjul, men det gikk så det suste. Bildet her viser nok ikke ferdighetene hans, så dere får ta mitt ord for det, men i et forsøk på å 'anonymisere' ham litt, så ble det altså dette bildet jeg la ut i bloggen min.
Sykkeltur

Regnbuen

Hadde et nydelig syn utenfor kjøkkenvinduet her en dag:
Regnbue