Dagens fangst i butikkene c",)

Gleder meg til å nyte dette =0). Spørsmålet er bare 'når skal jeg få gjort det'???
To filmer med Audrey Hepburn ( snuppetassen (mannen min) stønna høyt når han så dem, men i det minste så er de ikke i svart/hvitt, he he), Country Homes & Interiors (et av mine yndlingsblader), Anna, Badesalt og olivensåpe. 
Dagens fangst i butikkene c",)

På pinnene for tiden....

Falt for denne vesten når jeg så den utstilt i vinduet på garnbutikken på Buskerud Storsenter. Den er morsom og rask og strikke. Strikker den i Alfa på pinne nr 7.
På pinnene for tiden

Strikkevesken min....

Tenkte jeg skulle vise frem 'strikkevesken' min. Skulle ønske jeg kunne si at jeg har laget den selv, men det har jeg dessverre ikke. Kjøpte den på Lille Stasjon i Lier i november og har vært kjempefornøyd med den. Den er egentlig ikke laget for å være en strikkeveske, men den fungerer utmerket til formålet. Og jeg har fått inspirasjon til å lage den typen 'veske' til flere formål. c",)
Strikkevesken min....

Potetskrueskjerf

Har sett bilder av så mange fine potetskrueskjerf på Hobbyboden, at dette måtte jeg jo selvfølgelig forsøke å lage selv også. Brukte litt over 4 nøster Alpaca fra Garnstudio og heklet med 2 tråder på pinne nr 5. Potetskrueskjerf

Hope av Kim Hargreaves

Her ser dere luen Hope av Kim Hargreaves. En veldig morsom lue å hekle, og det beste av alt er at det er jo så fort gjort. Garnet den er heklet i er Rowan Big Wool, men Eskimo fra Garnstudio er en god erstatning tror jeg. Mønsteret kan dere få kjøpt her.
Hope av Kim Hargreaves

'Hemmelig venn' -gave

Vil gjerne vise dere hva jeg fikk i Hemmelig venn-gave på lille juleaften. Veel, egentlig er det ingen hemmelig venn, i hvert fall ikke på Hobbyboden sin hemmelig venn - liste, men min egen personlige venn som egentlig ikke er så hemmelig.

Det var en veldig koselig overraskelse å få, og jeg ble kjempeglad. Ååå, gleder meg til å lage noe ut av det. Jeg er så heldig  =0)
'Hemmelig venn' -gave

Smetteskjerf og lue av Noro Kureyon

For en tid tilbake så jeg i bloggen til Hedvig at hun hadde strikket lue av Nori Kureyon garn. I tillegg hadde hun lagt ut oppskriften i bloggen sin. Så tusen takk til deg Hedvig for inspirasjon og oppskrift til dette. Oppskriften til smetteskjerfet har jeg hentet fra Garnstudio sine sider.


139802-9