Forest and Frill #2

Det var s enkelt og gy lage min Forest and Frill nr 1, at jeg mtte lage en nr 2 ogs. Ferdig for en stund siden, men jeg har helt glemt blogge den. Strikket med Drops Alaska i koksgr farge.
Forest and Frill

Denne boleroen har jeg hatt lyst til lage lenge. Og nr jeg frst satte i gang var det veldig fort gjort. Liker det ferdige resultatet s utrolig godt.

Mnsteret har jeg kjpt p Ravelry.


Wham Bam thank you Lamb

Denne halsvarmeren har egentlig vrt ferdig en stund, men har manglet den siste hnden p verket i form av en pynteknapp. N er vinteren vel over (hper jeg, siden det tross alt er 17. mai morgen - eller rettere sagt i dag), og da harjeg selvflgelig gjort den ferdig slik at den kan ligge og kose seg i vintertyskuffen min fram til kulda returnerer.

Oppskriften finnes selvflgelig p Ravlery.

Genser til minstemann

Den har faktisk vrt ferdig en stund, denne genseren, men p grunn av den utrolig lave bloggemodusen min s har den alts ikke blitt bloggifisert fr n.
Mnsteret er hentet fra Sandnes garn sitt hefte Smart til barn 0709.
img0310

img0314

Genser til minstemann

Det gr ikke s fort, men det gr fremover. Jobber for tiden med en ullgenser til minstemann som han venter i spenning p. Begge ermene er ferdige, og jeg tror ikke at det er s lenge til bolen er ferdig heller :o)
genser m moenster


Smetteskjerf og lue

Jeg var en tur p Lille Stasjon i Lier her for noen uker siden, og n har de jammen i meg begynt selge garn ogs, jippi :D Ikke et hvilket som helst garn heller, men Du store alpakka. Og se hva som ble med meg hjem:
dsa garn
Ett nste Fairytale og ett nste Tynn Alpakka, og n har de blitt til dette:
smetteskjerf dsalue i dsa fairytale og alpakka
Holder p med festes trdene p smetteskjerfet, ikke det morsomste jeg vet, men det m jo gjres. Mlet er lage et par puslvanter ogs. Noe la Fru Espelid kanskje.....

Kan forvrig nevne at smetteskjerfet er strikket p pinne nr 7 og hvis jeg ikke husker helt feil s ble vel luen ogs heklet p pinne nr 7.

Det er ikke alt som blir like vellykket....

Dette er pannebnd til guttene mine, men de ble ikke helt som tenkt. I hvert fall ikke strrelsesmessig. De tovet nesten ikke, og ikke virker det som om jeg kan f til tove srlig mer heller. Tenker jeg skal klippe av en bit og sy de sammen igjen.

"Duskene" p toppen skal forestille flammer, selvflgelig fordi de ofte er i fyr og flamme nr de holder p med noe c",)
Panneband

Bker er noe av det beste....

... jeg vet, enten det er en god krimbok, en biografi, en romantisk bok eller en hndarbeidsbok. Her om dagen dalte 3 hndarbeidsbker ned i postkassen vr.
Nye boker

Charmed Knits med Harry Potter strikk har jeg siklet lenge etter. Er nok en del jeg kommer til strikke derfra. Blir nok mest skjerf, luer og votter, men ogs et par gensere til guttene, tenker jeg.

Boken om silkebroderi har jeg kjpt fordi jeg tror det kan gjre seg med noen sm motiver p vesker, nleputer og lignende.

Og Fitted Knits hadde s utrolig mye lekkert!!! Her er noe av det jeg har lyst til strikke, men som jeg sikkert aldri fr tid til. Sukk!
TunikaOmslagsjakkeKaapeElizabeth Bennet jakke

Kommende prosjekter

Har to prosjekter som str hyt p prioriteringslisten min. Til det frste prosjektet har jeg ftt nydelig garn og rosentrepinne av verdens beste venn Tintin. Dette er ogs et plagg fra boken Feminin strikk av Lene Holme Samse.
Jakke

Jeg har ogs planer om komme i gang med denne toppen snart:
Topp

Under arbeid

For en tid siden fikk jeg boken Feminin strikk av Lene Holme Samse. Strikker en ribbestrikket vest fra denne. Bakstykket er snart ferdig og jeg gleder meg til begynne p fronten =D
Vest

Slumreteppe...

... er godt ha, ogs for et lite kose"dyr". Aleksander la inn en bestilling p et teppe til Klukk-klukk i gr. Klukk-klukk er navnet p marihna han har hatt siden han ble fdt. Hner sier jo klukk klukk og derav kommer navnet. Kan jo ikke argumentere mot den logikken der.
Godt se at han har omsorg for kosedyret sitt i hvert fall.
Her er resultatet av bestillingen:
Klukk-klukken
Her ser dere atKlukk-klukk'en tar seg en hneblund p det nye teppet sitt. Teppet er strikket av restegarn p pinne nr 5 og har en heklet kant rundt. Marihner liker jo grnt, s det var enkelt velge farge p teppet. Og for den ekstra lille piffen s satte vi p en heklet blomst. Hper den tiltrekker seg en bladlus eller 2

En av godungene....

..... stilte villig opp som fotomodell for at jeg skulle f et pent bilde til bloggen min
En av godungene....

Ferdigstillet

Endelig er sjalet jeg bestilt som garnpakke fra HappyKnitting ferdig. Ble veldig fornøyd med det. Godt og varmt ble det også, så det passer til en forfrossen sjel som meg. Sjalet er strikket på pinne nr 5 med et eller annet garn (var ikke merket), og så er det heklet en pyntebord rundt på heklenål nr 6.
139802-25

En sped begynnelse....

Som den fullstendig gale strikkeren som jeg er, som ikke innser sin egen begrensning, så har jeg i god Hobbus-ånd meldt meg på GAAA-alongen på Hobbyboden. Vi skal strikke en lapp i måeneden, og min første lapp har nå sett sin spede begynnelse. Denne lappen skal altså være ferdig om 3 DAGER!!!!

Beslutningen jeg tok om å melde meg på denne alongen er nok ikke den klokeste jeg har tatt, men vil man være må på leken så må man vel tåle steken. Men jeg har et lite problem til og det er at jeg reiser bort på seminar med den nye jobben min de neste 3 dagene. Da må man prioritere da: bli kjent med nye kollegaer eller gjøre ferdig GAAA-lappen. Gode råd mottas med takk ;0)

1. lapp GAAA

Sjal fra HappyKnitting.com

Falt fullstendig for dette sjalet fra HappyKnitting.com. Det var en av de 'Må ha det, bare MÅ ha det'-opplevelsene. Trenger i og for seg ingen nye prosjekter, men hvem kan motstå å få en sånn garnpakke i postkassen??? Tror forresten at det kan bli flere pakker hjem i postkassen fra det stedet =0)
Sjal fra HappyKnitting

P pinnene for tiden....

Falt for denne vesten når jeg så den utstilt i vinduet på garnbutikken på Buskerud Storsenter. Den er morsom og rask og strikke. Strikker den i Alfa på pinne nr 7.
På pinnene for tiden

Potetskrueskjerf

Har sett bilder av så mange fine potetskrueskjerf på Hobbyboden, at dette måtte jeg jo selvfølgelig forsøke å lage selv også. Brukte litt over 4 nøster Alpaca fra Garnstudio og heklet med 2 tråder på pinne nr 5. Potetskrueskjerf

Hope av Kim Hargreaves

Her ser dere luen Hope av Kim Hargreaves. En veldig morsom lue å hekle, og det beste av alt er at det er jo så fort gjort. Garnet den er heklet i er Rowan Big Wool, men Eskimo fra Garnstudio er en god erstatning tror jeg. Mønsteret kan dere få kjøpt her.
Hope av Kim Hargreaves

Smetteskjerf og lue av Noro Kureyon

For en tid tilbake så jeg i bloggen til Hedvig at hun hadde strikket lue av Nori Kureyon garn. I tillegg hadde hun lagt ut oppskriften i bloggen sin. Så tusen takk til deg Hedvig for inspirasjon og oppskrift til dette. Oppskriften til smetteskjerfet har jeg hentet fra Garnstudio sine sider.


139802-9

Sjal i alpakka

Et kjempedeilig sjal som jeg bruker veldig mye. Varmt og deilig med alpakka fra Drops.Sjal i alpakka

Tovet veske etter mnster fra Garnstudio

Strikket i fjor vinter
Tovet veske

Veske til kollega

En kollega av meg sluttet på jobben 31. oktober, og da måtte jeg jo finne på en lur gave. Siden vi har merket at hun er 'sykelig' opptatt av at antrekkene skal matche så måtte det jo bli en veske som passet til det grønne antrekket hennes.
Veske til Kirsten